Waarom overstappen naar Caseware on Azure?
Blog

Waarom overstappen naar Caseware on Azure?

Het is duidelijk dat we steeds meer gebruik maken van de cloud. De tussenstap naar volledig in de cloud werken is Caseware on Azure. Je kunt vast wennen aan de werkwijze van de cloud, maar met de vertrouwde omgeving van de desktopversie. Dit betekent dat je nog steeds alle voordelen hebt van Caseware en tegelijkertijd kunt werken waar je maar wilt en wanneer je wilt. Je bent niet meer afhankelijk van een vast apparaat.

Een hybride vorm van werken

Het hybride werken levert een aantal voordelen op. We zetten deze voordelen even op een rijtje.

Toegankelijkheid: Waar en wanneer je maar wilt toegang tot de software. Ben je op kantoor of thuis aan het werk, je kunt altijd inloggen in de veilige omgeving van Caseware on Azure. Je bent niet gebonden aan een locatie en je kunt overal samenwerken met je collega’s, zolang je maar een werkende internetverbinding hebt.

Device onafhankelijk: Laptop of pc? Het maakt niet uit op welk device jij graag werkt. Wel zo handig als je ‘s avonds nog even de laatste aanpassingen wilt doen. Caseware software op een MacBook of iMac? Dit is via Caseware on Azure ook geen probleem.

Kostenbesparing: Je eigen dure server heb je niet meer nodig, want de software staat voor je klaar op Caseware on Azure. Je hebt geen dure serverruimte meer nodig die je moet onderhouden en beveiligen. Daarnaast hoef je ook geen hardware meer te vervangen. Kortom: gewoon, modern en geheel vanuit een gehoste cloud-omgeving.

Automatische updates en onderhoud: Je hoeft je geen zorgen te maken over het beheren van je software. Dit doet Caseware namelijk voor je. Updates worden op afstand voor je uitgevoerd door onze professionals en zo is je software altijd up-to-date volgens de actuele wet- en regelgeving. Dit scheelt je wederom tijd en geld.

Veiligheid: Caseware on Azure wordt gehost op het beveiligde Microsoft Azure-platform. Dit platform staat bekend om zijn goede beveiliging. Dat geldt ook voor het Caseware Cloud-platform. Dit platform beschikt over verschillende (veiligheids)certificeringen, zoals ISO27001 en SOC 2, type 1 en 2.

Samenwerken in hetzelfde dossier: Je kunt in Caseware on Azure tegelijkertijd samenwerken aan dezelfde dossiers. De gegevens zijn altijd actueel en iedereen heeft dezelfde informatie beschikbaar. Je hebt geen stress meer over versiebeheer en er worden minder fouten gemaakt. Wel zo efficiënt.

Kortom, de overstap naar Caseware on Azure is een logische keuze voor financiële professionals die op zoek zijn naar een efficiënte oplossing voor alles omtrent de jaarrekening. Wil je weten hoe dit voor jouw organisatie van toepassing is? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Rienke Draaijer
Content marketeer
Rienke werkt sinds 2023 bij Caseware als Content marketeer. Rienke maakt deel uit van het marketingteam van Caseware. Ze houdt zich voornamelijk bezig met geschreven content.