MONITOR+ verdiept je dossierinzicht
Blog

MONITOR+ verdiept je dossierinzicht

Veel kantoren houden voortgangsinformatie over dossiers handmatig bij in Excel of in een andere tool die er eigenlijk niet geschikt voor is. Zo is informatie foutgevoelig, incompleet en niet up-to-date. Met MONITOR+ wil Caseware daar verandering in aanbrengen.

Hoe fijn is het om in één oogopslag te kunnen zien hoe het ervoor staat met de status van de voortgang van een dossier? MONITOR+ geeft je niet alleen inzicht in de status van de samenstel- en controlemanager opdrachten die in Caseware Cloud zijn gepubliceerd, maar ook van je opdrachten in de SAMENSTEL+-app.

De filterfunctie geeft je extra middelen in handen om meer inzicht te krijgen in wat er per klant en per dossier speelt. Met deze mogelijkheid tot detaillering zie je niet alleen wat er op portefeuilleniveau gebeurt, maar filter je ook eenvoudig op de dossiers die nog een getekende opdrachtbevestiging nodig hebben. Prettig is daarbij dat je zelf niets bij hoeft te houden; als je bezig bent met een dossier houdt MONITOR+ automatisch de status bij en zie je in één oogopslag hoe de verschillende dossiers ervoor staan. Of je nu filtert op boekjaar, klantnaam of een ander label: MONITOR+ geeft je het inzicht dat je zoekt.

Jouw voordelen met MONITOR+:

• Automatische overzichten die altijd up-to-date zijn;
  • In één oogopslag de status van al je opdrachten;
  • Detailinformatie per opdracht met één klik;
  • Uitgebreide filter- en sorteermogelijkheden;
  • Op elk device beschikbaar.

In combinatie met Caseware Cloud beschik je met MONITOR+ over een geïntegreerde oplossing waarmee je inzicht krijgt in al je opdrachten. Zo beschik je altijd over de actuele data en blijf je relevant voor je klanten.

Bas Sperling
Product Owner Compliance
Bas Sperling, Product Owner Compliance bij Caseware Nederland. Bas heeft accountancy gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Hij is in het verleden werkzaam geweest in de samenstel- en controlepraktijk en inmiddels al meer dan 15 jaar werkzaam bij Caseware Nederland. Zijn interesses liggen naast Compliance ook bij big data en machine learning.