Combineer de kracht van Microsoft Excel met gegevens uit Caseware Cloud-opdrachten
Blog

Combineer de kracht van Microsoft Excel met gegevens uit Caseware Cloud-opdrachten

Met de Caseware Cloud Connector combineer je eenvoudig de kracht van Excel met de gegevens uit de Caseware Cloud opdrachten zoals ADV+, SAMENSTEL+, VPB+ en AUDIT+. Maak je eigen overzichten en opstellingen in Excel waarbij je niet meer de data vanuit je opdracht hoeft over te typen, door het gebruik van deze geavanceerde koppeling.

Wat is de Caseware Cloud Connector?

De Caseware Cloud Connector is een Microsoft Office add-in die een real-time gegevenskoppeling biedt tussen je opdracht en MS Excel. Deze integratie geeft gebruikers de mogelijkheid om snel en eenvoudig de gegevens uit Caseware Cloud-opdrachten te gebruiken in Excel-bestanden. Of je nu saldibalansgegevens, opdrachteigenschappen of kantooreigenschappen nodig hebt, met deze connector heb je directe toegang tot relevante informatie.

Wat zijn de voordelen van de Caseware Cloud Connector?

De Caseware Cloud Connector is de verbinding tussen alle gegevens uit je opdracht en Microsoft Excel. De gegevens uit de opdracht worden snel en makkelijk ingelezen in een Excel-bestand. Hierdoor heb je vanaf nu de mogelijkheid om zelf rapporten te genereren met zelfgekozen cijfers, formules en andere berekeningen. Zo krijg je meer vrijheid om extra overzichten op te stellen en controles uit te voeren. Welke berekening je ook wilt maken, het is nu mogelijk door deze nieuwe feature.

Hoe werkt het?

De Caseware Cloud Connector zorgt voor een directe verbinding tussen je opdracht en MS Excel. Wanneer er wijzigingen plaatsvinden in de opdracht, worden deze automatisch bijgewerkt in het gekoppelde Excel-bestand. Naast de standaard wettelijk vereiste cijferopstellingen en specificaties, zoals die in de verschillende apps aanwezig zijn, krijg je met deze integratie ook de mogelijkheid in de kantoorlaag functionaliteit van de app al extra kantoorstandaard cijferopstellingen toe te voegen in MS Excel, wat zorgt voor een nog uitgebreidere rapportage. Met de Caseware Cloud Connector hoef je niet langer handmatig gegevens over te typen. Bouw eenvoudig je eigen specificaties en overzichten in Excel, waarbij je gebruikmaakt van de actuele informatie uit je opdracht.

Wat kun je verwachten?

• Automatische updates: Bij het openen van je Excel-bestand worden automatisch de gekoppelde cellen bijgewerkt met de meest recente informatie uit je opdracht. Dit zorgt ervoor dat je altijd werkt met up-to-date gegevens.
  • Brede ondersteuning: De Caseware Cloud Connector ondersteunt verschillende Caseware Cloud-opdrachten, waaronder ADV+, SAMENSTEL+, VPB+ en AUDIT+. Dit maakt de connector veelzijdig en geschikt voor diverse accountancytaken.

Het gebruik van de Caseware Cloud Connector

Het gebruik van de Caseware Cloud Connector is intuïtief. Het startpunt is altijd een MS Excel document in de documentenpagina. Door dit Excel-document te openen, wordt een naadloze verbinding tot stand gebracht tussen Excel en je opdracht. Met eenvoudige point & click bouw je eenvoudig zelf in MS Excel het overzicht dat je wilt hebben.

Ontdek meer met de Caseware Cloud Connector

Zoek je meer informatie over de mogelijkheden van de Caseware Cloud Connector? In de documentatie van het platform zijn diverse artikelen beschikbaar die dieper ingaan op specifieke functies en integratiemogelijkheden:

De Caseware Cloud Connector is onderdeel van de propositie van Caseware Cloud. Wil je meer weten over Caseware Cloud, de Caseware Cloud Connector of over een van onze oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

Wiebe van Bruggen
Feature Owner KLANT+
Wiebe van Bruggen is Feature Owner KLANT+ en productspecialist Cloud-apps bij Caseware. Wiebe heeft meer dan 20 jaar ervaring met accountancysoftware. Hij is gespecialiseerd in Wwft en daaraan gerelateerde werkprocessen.