AuditCase is overal
Blog

AuditCase is overal

Tijdens de AuditCase Open dit jaar hebben we al een demonstratie gegeven van onze plannen omtrent de uitbreiding van onze CRM- en DMS-oplossing naar mobiele apparaten. In deze blog geef ik u een update over deze ontwikkeling.

Tijdens de AuditCase Open werd de app voor het eerst getoond aan onze klanten. Dit leverde waardevolle feedback op waarmee wij aan de slag zijn gegaan. Daarnaast hebben we de afgelopen periode veel aandacht besteed aan de beveiliging van de nieuwe app.

Beveiliging van AuditCase

Er is gewerkt aan een nieuw tokensysteem met de doelstelling om het inloggen op een mobiel apparaat, zoals een telefoon of een tablet, op een veilige manier mogelijk te maken. Hierbij moesten we rekening houden met diverse scenario’s van beveiliging van klanten, zoals de beveiliging van AuditCase via Multi-Factor Authentication (MFA) wat echt dé nieuwe standaard aan het worden is voor onze klanten.

Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een oplossing waarbij de gebruiker, optioneel via MFA, een nieuw apparaat kan autoriseren om data in AuditCase te raadplegen. Uiteraard kan deze autorisatie ook weer eenvoudig worden ingetrokken bij verlies of diefstal.

AuditCase is écht overal!

Hiermee is AuditCase één van de eerste oplossingen waarbij een goed gevuld CRM-systeem resulteert in efficiency en gebruikersgemak voor alle momenten wanneer je deze data nodig hebt. Bijvoorbeeld bij het snel en accuraat archiveren van e-mails in Outlook, bij het veilig delen van bestanden in Caseware Cloud of in koppelingen naar alle geïntegreerde applicaties.

Daar komt nu bij dat u onderweg ook direct kunt bellen naar diezelfde contactpersoon, de route opzoekt naar een bepaalde locatie van uw klant of even de laatste aanpassingen in het klantdossier doorneemt.

Download nu de app AuditCase

Update: U kunt de app AuditCase vinden in de appstores van Google en/of Apple. De app AuditCase is gratis en valt onder uw gebruiksrecht.

Daniël Aardoom
Product Owner
Daniël is drie jaar werkzaam bij Caseware Nederland. Gestart met commerciële werkzaamheden en na Product Specialist bij AuditCase te zijn geweest is hij nu Product Owner AuditCase. Naast commerciële trajecten begeleidt hij ook implementatietrajecten bij nieuwe klanten.