Bestanden hernoemen, verwijderen of vervangen
Nadat je een bestand hebt gemaakt, kun je het naar wens hernoemen, verwijderen of vervangen.
Navigeer voordat u begint naar het menu Cloud (
) | Bestanden en selecteer de juiste entiteit met behulp van het vervolgkeuzemenu voor entiteiten.
Bestandsnaam wijzigen
Je kunt bestandsnamen en beschrijvingen bewerken om de inhoud van het bestand beter weer te geven.
Een bestandsnaam en beschrijving bewerken:
-
Selecteer het bestand dat je wilt bewerken met het selectievakje.
-
Selecteer in het deelvenster Bestandsdetails Bewerken (
). -
Voer een nieuwe naam en beschrijving in voor het bestand en selecteer Opslaan.
Bestand verwijderen?
Als je een bestand niet langer nodig hebt, kun je het verwijderen.
Bestand verwijderen?
-
Selecteer de bestanden die u wilt importeren.
-
Selecteer in het deelvenster Bestandsdetails Meer acties (
) | Verwijderen. -
Bevestig de verwijdering van de bestanden.
Als je per ongeluk een bestand verwijdert, kun je het terughalen uit de prullenbak. Zie Een vorige versie of verwijderd bestand herstellen voor meer informatie.
Bestanden vervangen
Als je een nieuwere versie hebt van een bestand dat je wilt uploaden, kun je het originele bestand vervangen.
To replace a file:
-
Selecteer de bestanden die u wilt importeren.
-
Selecteer in het deelvenster Bestandsdetails Meer acties (
) | Vervangen. -
Selecteer de knop Bestanden selecteren of sleep het bestand.
Vorige versies van een bestand verwijderen
Als je een bestand hebt vervangen en de oude versies van het bestand niet meer nodig hebt, kun je ze verwijderen.
Alle vorige versies van een bestand verwijderen:
-
Selecteer het bestand met eerdere versies dat u wilt verwijderen.
-
Vouw in het deelvenster Bestandsdetails de sectie Vorige versies uit.
-
Selecteer Meer acties (
) voor de versie die je wilt verwijderen en selecteer vervolgens Verwijderen. -
Selecteer Jain het bevestigingsvenster.
Je kunt ook alle vorige versies van een bestand in één keer verwijderen.
Alle vorige versies van een bestand verwijderen:
-
Selecteer het bestand met eerdere versies dat u wilt verwijderen.
-
Selecteer in het deelvenster Bestandsdetails Meer acties (
) | Alle oude versies verwijderen. -
Selecteer Jain het bevestigingsvenster.