Bekijk de beveiligingsinstellingen voor de groep Alle medewerkers
Wanneer je een nieuwe medewerker toevoegt in Cloud, wordt deze automatisch toegewezen aan de groep Alle medewerkers . De beveiligingsinstellingen voor deze groep bepalen het basisniveau van toegang dat nieuwe medewerkers krijgen.
Bekijk de beveiligingsinstellingen voor de groep Alle medewerkers
-
Zorg ervoor dat u de beheerdersrol voor instellingen of gelijkwaardige rechten hebt.
-
Selecteer Activiteitenin het menu Cloud.
-
Selecteer de groep Alle medewerkers . Het deelvenster met details wordt rechts weergegeven.
Controleer alle systeembrede rollen die uw bedrijf aan deze groep heeft toegewezen en alle entiteiten waartoe de groep al toegang heeft. U kunt wijzigingen aanbrengen in de toegewezen beveiligingsrollen. Zie Afmeldingsrollen wijzigenvoor meer informatie.
Beste praktijk: Voor grote bedrijven raden we aan om alle beveiligingsrollen te verwijderen die zijn toegewezen aan de groep Alle medewerkers om ervoor te zorgen dat aangepaste medewerkersgroepen goed functioneren.